Feilmeldinga "Deler av den innlagte informasjonen er lagret" og "Node XXXXX finnes ikke" kommer opp øverst på skjermen.
Dette skyldes at noden du redigerer inneholder en link til en annen node som er slettet. Problemet kan løses slik:

• * Trykk på knappen "deaktiver redigeringsverktøy" for å gjøre editoren om til en kode-editor.
  • * Søk så på node-id'en som ikke finnes (CTRL+F)
  • * Du vil finne kode som ser ut som dette: <link href="eznode://XXXXX">arkivdeler</link>
  • * For å løse problemet kan du gjøre en av to ting:
    • * Fjerne hele teksten: <link href="eznode://XXXXX">arkivdeler</link>
    • * Aktivere editoren igjen og manuelt endre linken til å peke på en ny node som eksisterer.