Start med å sjekke spamfilteret ditt. Dersom mailen med PDF-eksporten ikke ligger der kan du høre med din IT-avdeling om e-posten kan ha blitt stoppet og lagt i karantene før den kom så langt som til din mailboks. Det er da nyttig om du har ca-klokkeslettet for når du bestilte PDF-eksporten. Utsendelse av PDF skjer normalt innen fem minutter etter at du har trykket på knappen. Dersom IT ikke finner spor etter e-posten kan du ta kontakt med Arkivplan Support (se lenke nederst), så vil vi sjekke i loggene hvorvidt PDF ble generert og om mailen ble sendt, eller om det er noe som gjør at den har blitt liggende på vår server.