Bestandsoversikt finnes for både Android og iOS. Mobil-appen er ikke en fullverdig erstatning for web-applikasjonen, men er ment som en kladdebok man enkelt kan ta med seg inn i arkivet og gjøre grunnarbeidet med registrering uten å ha med seg bærbar PC, notisblokk eller liknende.

Appen støtter offline-modus så lenge du logger inn før du mister dekning, slik at du kan benytte den selv om arkivet befinner seg på et sted uten hverken mobil- eller WiFidekning. Data du legger inn vil lastes opp til Bestandsoversikten når mobilen kommer på nett.