Om du er registrert som bruker og ikke husker passordet ditt, trykk på linken "Har du glemt passordet ditt?" i innloggingsboksen.

Du får da opp et nytt skjermbilde der du legger inn den epostadressen du har registrert hos arkivplan.no.

Du får da tilsendt en link du må klikke på, og deretter et nytt passord på e-post.

NB! Det er viktig at du går inn via ADMIN-linken på den arkivplanen du er tilknyttet, altså via <kommune/virksomhet>.arkivplan.no.

Login-boksen med glemt passord-link